Gadgets

Samsung osvojio 49 iF Design nagrada

Samsung osvojio 49 iF Design nagrada
Samsung osvojio 49 iF Design nagrada

BANJALUKA - Kompanija Samsung osvojila je 49 iF Design nagrada, uključujući i nagradu Gold Award, na svjetski poznatom Međunarodnom forumu nagrada za dizajn 2017.Tridesetpet nagrada su dodijeljene za vrhunski dizajn proizvoda, četiri za profesionalni concept dizajn, sedam za komunikacijski dizajn, i tri za dizajn ambalaže.

"Nadograditi proizvod je lagano, ali nadograditi stil života korisnika je teško. I dalje ćemo se zalagati za dizajn koji zabavlja i ispunjava živote naših korisnika kroz potrošački usmjerene inovacije", rekao je BK Yoon, predsjednik i glavni izvršni direktor kompanije Samsung Electronics i šef Centra za korporativni dizajn u Samsungu.

Samsung je osvojio nagradu Gold Award za ArtPC Pulse, premium desktop sa naprednim proširivim modulima. ArtPC Pulse integrira PC visokih performansi u rafiniranom obliku cilindra. Može se nadograditi proširenim modulima za pohranu i 360-stepenskim zvučnicima u odvojivoj rotacijskoj strukturi.

Osim Gold Award, između ostaloga nagrađeni su još i Galaxy S7, sa 3D oblikovanom tehnologijom stakla kako bi se poboljšao hvat, Gear S3 pametni sat sa inovativnim okruglim okvirom i rotirajućim korisničkim interfejsom, Level Box Slim, džepni nosivi zvučnik koji služi i kao power-pack za održavanje korišničkih smartphone-a napunjenim, ako je potrebno, uz pogodnosti kao što su otpornost na vodeni mlaz, tako da se zvučnik može lako koristiti u kupatilu, blizu bazena ili na plaži.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije