Gadgets

Samsung predstavio kompaktni Galaxy S5 mini

 Samsung predstavio kompaktni Galaxy S5 mini
Samsung predstavio kompaktni Galaxy S5 mini

BEOGRAD - Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Galaxy S5 mini, kompaktnu verziju najnovijeg vodećeg modela pametnog telefona.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, Galaxy S5 mini ima moćne performanse, kao i posebne alate za fitnes i veću zaštitu uređaja koje posjeduje i Galaxy S5.

Uređaj poseduje HD Super AMOLED displej od 4,5 inča, moćni procesor sa četiri jezgra od 1,4 GHz i 1,5 GB radne memorije za besprekoran multitasking, brže učitavanje veb stranica, lakše kretanje kroz korisnički interfejs i brzo podizanje sistema.

Kamera visoke rezolucije od osam megapiksela stvara jasne fotografije i video snimke, dok LTE podrška poslednje generacije korisnicima omogućava veoma brzo preuzimanja filmova i igara u pokretu.

Galaxy S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u istom vrhunskom iskustvu kao sa uređajem Galaxy S5 uz inovativne funkcije koje obuhvataju IP67 sertifikat, Ultra Power Saving Mode, monitor otkucaja srca, skener otiska prsta i povezivanje sa najnovijim Samsungovim nosivim uređajima.

Generalni direktor i predsjednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics Dž. K. Šin je kazao da uvek teže da stvore uređaje koji će odgovarati različitim ukusima i stilovima potrošača.

Galaxy S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom dizajnu i esencijalnim i neophodnim funkcijama uređaja Galaxy S5 kroz krajnje minimalistički pristup, dodao je Šin.

         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije