Gadgets

Uz InstaSize Instagram postaje još zabavniji

Uz InstaSize Instagram postaje još zabavniji
Uz InstaSize Instagram postaje još zabavniji

Aplikacija za obrađivanje fotografija Instagram osvojila je korisnike širom svijeta. Svakog dana se hiljade fotografija obradi pomoću jednog od popularnih filtera kao što su Valencia, Hudson ili Mayfair.

Iako su filteri skoro pa dovedeni do savršenstva, mnogi korisnici imaju jednu veliku zamjerku za ovu popularnu aplikacije. Naime, dimenzije polja za obradu fotografija u Instagramu često su značajno manje od dimenzija realne fotografije.

Iz tog razloga korisnici moraju smanjivati sliku, a to često uključuje izbacivanje nekih dijelova koje su vjerovatno željeli da ostave na fotografiji. Dobra vijest za sve korisnike stiže u obliku aplikacije InstaSize, koja će postavljanje fotografija putem ove društvene mreže učiniti zabavnijim nego ikada.

Osnova funkcije InstaSize aplikacije je pretvaranje svake fotografije u format koji je odgovarajući za upotrebu na Instagramu uz zadržavanje čitave fotografije. Više nema potrebe za skraćivanjem ili crop-ovanjem, budući da InstaSize prilagođava vašu fotografiju dimenzijama Instagram rama, prenosi M:blog.

Pored ove osnovne funkcije InstaSize ima i još nekoliko zanimljivih mogućnosti, kao što je pravljenje kolaža i personalizovanih natpisa i naljepnica koje se mogu postaviti na fotografiju.

Predlažemo vam da odmah preuzmete aplikaciju Instasize ovdje i započnete sa fotografisanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije