Internet

Google počeo sa objavom svoje Allo messaging aplikacije (VIDEO)

Google počeo sa objavom svoje Allo messaging aplikacije (VIDEO)
Google počeo sa objavom svoje Allo messaging aplikacije (VIDEO)

Iako je Google i u prošlosti nudio aplikacije za razmjenu poruka (messaging apps), one se nisu baš proslavile u poređenju sa onim što nude WhatsApp, Facebook Messenger i drugi.

Tokom svoje Google I/O 2016 konferencije, kompanija je najavila najnoviji pokušaj na ovom polju, u vidu evoluiranog Allo messaging iskustva.

Nakon mjeseci čekanja, korisnici će sada konačno biti u prilici da preuzmu aplikaciju na svojim Android i iOS uređajima.

Google Allo je okarakterisana kao pametna aplikacija za razmjenu poruka, koja će korisniku omogućiti da uradi više iz čet prozora.

Svakako, korisnici će biti u mogućnostiu da vode razgovore i da šalju poruke onako kako su već navikli, a Allo će omogućiti i pristup stikerima, fotografijama, emotikonima i doodlovima. Tu je i uključivanje Google Assistanta.

Za one kojima je potrebno više sigurnosti, Google je uključio Incognito Mode, koji će vršiti enkripciju pomoću Transport Layer Security (TLS). Aplikacija će globalno svima početi da pristiže tokom narednih dana i moći će da se preuzme za Android i iOS.

(Benchmark.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije