Internet

I Yahoo Mail uskoro dobija niz novih funkcija

I Yahoo Mail uskoro dobija niz novih funkcija
Foto: Ilustracija | I Yahoo Mail uskoro dobija niz novih funkcija

Yahoo mail će uskoro dobiti novo lice. Uoči dolaska novih trendova i neminovnog velikog redizajna Gmaila, čini se da je i Yahoo odlučio da pokaže sve što može da ponudi.

Prvi veliki novitet je ubrzanje samog sistema. Developeri iz Yahooa najavili su ubrzanje učitavanja od čak deset odsto i uveliko smanjen broj iritantnih grešaka.

Drugi zanimljiv dodatak je integracija RVSP-a koji, ukratko, omogućava da u pravom vremenu jednostavnim klikom potvrđujete ili odbijate pozive na događaje i sastanke. Ovo će pomoći svim korisnicima koji moraju da urade veliki broj stvari odjednom i kojima brza mogućnost odgovaranja na pitanja znači razliku između poštovanog i nepoštovanog roka.

Drugi dobrodošli dodatak u kojem će apsolutno uživati kreativniji korisnici jesu takozvane foto-teme koje u principu služe kao skinovi za Yahoo Mail.

Konačno, tu je i mogućnost bogatog uređivanja teksta za automatske odgovore, što znači da ćete u mailove koje Yahoo šalje tokom vašeg godišnjeg odmora moći da ubacujete GIF-ove ili slike.

Ukratko - svi ovi noviteti trebalo bi da pomognu Yahoo Mailu da se istakne, što je vrlo važno za njihov opstanak na tržištu. Riječ je, naime, o jedinom dugovječnom i često korišćenom proizvodu iz Yahooa koji i danas koriste milioni ljudi.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije