Nauka

Velika prevara u svijetu nauke: sumnja da je Hoking izmanipulisan (VIDEO)

Velika prevara u svijetu nauke: sumnja da je Hoking izmanipulisan (VIDEO)
Velika prevara u svijetu nauke: sumnja da je Hoking izmanipulisan (VIDEO)

Jedna od vodećih prevara svijeta je ona na koju su nasjeli mnogi ljudi, tačnije svi oni koji vjeruju u “službenu” NASA-inu verziju stvaranja svijeta i svemira. Iako je tu prevaru otkrio sam BBC, ovaj video nikada nije zaživio u pravom smislu te riječi.

Snimak govori o skandaloznim uzbunjivačkim tvrdnjama koje dolaze iz visokog kruga elitnih naučnika, tačnije kruga naučnika jednog od, kako kažu, “najpametnijih” ljudi na svetu, Stivena Hokinga.

Posle Ajnštajna, on navodno podržava teoriju heliocentrizma (Zemlja se vrti oko Sunca) i teoriju nepostojanja Boga, a u koje zapravo ni sam odavno ne vjeruje. Kažemo navodno jer prema tvrdnjama ovog čovjeka, u pitanju je velika laž i prevara, kao i mučenje i zlostavljanje Stivena Hokinga, samo da javnost ne bi saznala mučnu istinu!

Naime, BBC je vlasnik preko stotinu kontroverznih intervjua sa uzbunjivačima na polju nauke i fizike koji argumentovano skreću pažnju javnosti iz Kraljevskog društva za fiziku i darvinizam, koje je pod pokroviteljstvom NASA-e. Intervju koji vam predstavljamo sadrži veliko otkrivanje jednog od članova tima zaduženog za praćenje jednog od najistaknutijih stručnjaka na području teorijske fizike Stivena Hokinga. Naime, svi misle kako je Stiven Hoking britanski fizičar koji je u mladosti obolio od amiotrofične lateralne skleroze, da je u potpunosti nepokretan i da ne može da govori, ali ovaj uzbunjivač tvrdi drugačije.

“On nije bolestan, njega drogiraju i muče, a NASA-ini naučnici stoje iza svega što se plasira svijetu pod imenom Stivena Hokinga.”

Naime, Hoking je naučnik koji je u svojim naučnim radom zapečatio put teoriji darvinizma, kao i teoriji heliocentrizma. On je naišao na dokaze, baš kao pravi naučnik, koji ukazuju na to da možda nije sve onako kako se u početku mislio. Naišao je na dokaze koji pobijaju teoriju evolucije, kao i teoriju heliocentrizma. I kada je želio svoja otkrića prikaže svijetu, naglo je obolio, po zvaničnoj verziji, od gore navedene bolesti. Ali, to baš nije tako. Prema riječima člana iz tima Stivena Hokinga, on uopšte nije bolestan već je drogiran i manipulisan od strane svjetskog vrha i NASA-e kojoj je u interesu da se istina nikada ne sazna i to je jasno rečeno za BBC.

Uzbunjivač iz intervjua koji vam predstavljamo nalazio se iza “glasa” Stivena Hokinga, a bio je zadužen za pisanje tekstova i knjiga koje formalno izlaze pod imenom ovog naučnika, iako on ne može da govori. Njegova funkcija je takozvani “keyborder”, a BBC-u je otkrio mračnu tajnu zbog koje vam se cijeli svijet može okrenuti naopačke. On je rekao kako je Hoking paralizovan zbog droga koje mu daju. Opisivao je načine na koje ga drogiraju, ali i to kako NASA-a plasira tekstove koji nisu reči, niti djelo Stivena Hokinga kako bi svoju laž održavali živom. On je sam bio zaslužan za prepisivanje tekstova, izjava koje navodno iznosi Hoking. Kako kaže, tu nema puno pitanja. „Oni dođu, kažu šta da radimo, i mi to učinimo.“

On nije jedini. Iza Hokinga je cijeli tim koji doslovce izmišlja stvari koje se potpisuju njegovim imenom. A što se tiče simulatora glasa kojim navodno Hoking mislima piše knjige i komunicira, rekao je da je to sve laž. Sve je napisano i uneseno u softver prije, a iza svake izjave koja izađe u javnost stoji vrh NASA-e, a ne Hoking. Ono što je najtužnije od svega, kako govori uzbunjivač, Stiven Hoking, kada se oporavi od lijekova koje mu daju, pokušava da ustane, a on ga je uhvatio i kako hoda. Isto tako, jednom dok je on bio prisutan, Hoking je počeo da viče: “Pustite me kući, hoću kući!” Nakon toga slijedi nova doza injekcije koja ga drži u tom pokornom stanju. Svi ga ismijavaju, a Hokingu je njegov tim dodijelio nadimak “psić”, upravo zbog njegove nemoći da se odupre vrhu koji ga kontroliše i dresira po svojoj volji. Uzbunjivač je napomenuo da od lijekova koje mu daju, Hoking trpi i veliki bol, ali da ga nerijetko svi ismijavaju i fizički maltretiraju.

Sve detalje kontroverznog intervjua sa BBC novinarem možete poslušati u priloženom snimku.

(Intermagazin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije