Programi

Kvisko se vratio

Kvisko se vratio
Kvisko se vratio

Trideset i pet godina nakon emitovanja prve epizode na TV ekranima širom Jugoslavije, autor Kviskoteke Lazo Goluža i direktor kompanije Intech Branko Kobali, udružili su snage sa softverskom kompanijom Infinum i stvorili Kvisko RS.

Kvisko RS je mobilna igra sa srpskim asocijacijama, u kojoj mogu učestvovati svi ljubitelji Apple "igračaka” (uređaji koji podržavaju iOS 7 ili noviju verziju). Na razvijanju aplikacije radilo se oko godinu dana, a u pripremi je i verzija za Android sisteme.

Preuzimanje igre je besplatno, a zauzima 18 MB prostora na iOS uređaju. Riješite izazovne asocijacije na srpskom jeziku iz raznih područja i proverite znanje i vještinu logičkog zaključivanja (pojašnjenja asocijacija vam pomažu da nešto novo i naučite). Odgonetnite rješenja kolona i konačno rešenje, osvajajte poene i zlatnike i koristite ih kad vam zatreba pomoć.

Provjerite da li ste "pametni", "briljantni" ili, možda "genijalni"! U igri za dva igrača takmičite se znanjem sa drugima, a svoj napredak i dostignuća podijelite sa prijateljima i preko Facebook mreže.

Tačnim odgovorima osvajate zlatnike kojima se "kupuje" pomoć, ako vam na nekoj asocijaciji zatreba - Kvisko.

(mondo.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije