Programi

Pogled na otkazanu Metallica igru (VIDEO)

Pogled na otkazanu Metallica igru (VIDEO)
Pogled na otkazanu Metallica igru (VIDEO)

Početkom ovog vijeka se krčkao jedan veoma zanimljivi projekat post-apokaliptične igre, koji je na kraju kao i mnogi drugi nesrećni naslovi, završio na smetljištu iz različitih razloga.

U pitanju je igra pod imenom Damage Inc.: Metallica, i kao što iz naslova možete i da primjetite, popularni treš metal bend Metallica tu ima svoju ulogu.

Igra je bila post-apokaliptična vožnja u maniru Mad Max filmova ili pak čuvenih Twisted Metal igara. Na osnovu onoga što se vidi, imala je otvoren svijet sa gradskim i pustinjskim lokacijama, i čak pomalo podsjeća i na GTA.

Na igri je radio Blackrock studio do njegovog gašenja, nakon čega je rad preuzeo Climax. Usljed raznih problema, od onog sa izdavačima, pa do lincenciranja, igra je polako skrajnuta i na kraju otkazana.

Ipak, zašlo se relativno duboko u njen razvoj, pa sada igrači imaju prilike da vide kako je to izgledalo, nakon što su “procurjele” kopije ranijih stadijuma ove igre u njenom razvoju. Priloženi snimak je demo build igre iz ~2004. godine, a igra je trebalo da se pojavi 2005. za pc, ps3 i xbox.

(Play.co.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije