Banja Luka

Banjaluka: Zabranjen rad svih ugostiteljskih objekata do 20 sati

Banjaluka: Zabranjen rad svih ugostiteljskih objekata do 20 sati
Banjaluka: Zabranjen rad svih ugostiteljskih objekata do 20 sati

BANJALUKA - Na zahtjev Štaba obezbjeđenja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović donio je Naredbu o privremenoj zabrani rada svih ugostiteljskih objekata i zabrani prodaje, kao i točenja alkoholnih pića na područja grada Banjaluke za 14. maj, od 00 do 20 časova.

Naredbom se privremeno zabranjuje rad svim ugostiteljskim objektima, dok se ugostiteljskim objektima smještajnog tipa (hoteli, hosteli i sl.) zabranjuje točenje alkoholnih pića, na cijelom području grada Banjaluke.

"Izuzetno je dozvoljen rad ugostiteljskim objektima i hotelima za pružanje svih usluga za već ugovorene i rezervisane svadbene svečanosti.

Naredbom se zabranjuje i prodaja alkoholnih pića u svim drugim objektima koja vrše prodaju alkoholnih pića (prodavnice, radnje, marketi, dragstora i sl.), na cijelom području grada Banjaluke", navodi se u saopštenju.

Ovu Naredbu gradonačelnik je donio na zahtjev Štaba obezbjeđenja Ministarstva unutrašnjih poslova RS, čiji je zadatak da izvrši nesmetano održavanje javnog skupa, protesta na prostoru Parka "Mladen Stojanović", te javnog skupa, mitinga na Trgu Krajine, koji će se održati u subotu.

Kontrolu izvršenja zadataka iz Naredbe, obavljaće Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave Grada BanjaLuka, uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Centar javne bezbjednosti Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije