Banja Luka

Dan grada Banjaluka proslavljen uz veliku tortu, vatromet i konfete (VIDEO)

Dan grada Banjaluka proslavljen uz veliku tortu, vatromet i konfete (VIDEO)
Foto: Anja Vidić | Dan grada proslavljen uz veliku tortu vatromet i konfete

BANJALUKA - Tradicionalno je obilježen Dan grada Banjaluka, uz veliku tortu pripremljenu za ovu proslavu kod fontane u banjalučkom Parku "Mladen Stojanović", ali i bogat muzički sadržaj, vatromet i konfete.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke poručio je da je danas u ovom gradu praznična atmosfera, jer slavimo 79. godišnjicu odkad je Banjaluka oslobođena u Drugom svjetskom ratu

"Dugo godina su naši ljudi poklanjali svoje živote, ali danas dolazi vrijeme da ovaj grad poklanja sve što može svojim sugrađanima i prijateljima", rekao je on te dodao da se sve ovo vidi kroz udžbenike, besplatan javni prevoz, legalizaciju, besplatne placeve i još mnogo toga. Neka je našoj Banjaluci sretan Dan grada. Ovo je grad koji je skupo platio svoju slobodu", rekao je on.

Dodao je da se prije Dan grada proslavljao samo svečanom akademijom u kojoj ne učestvuju svi sugrađani, a sada i uz bogatu tortu za sve sugrađane.

"Dragi moji Banjalučani srećan nam Dan grada", rekao je on.

Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika, dodala je da će Svečana akademija povodom Dana grada biti održana u srijedu, 24. aprila, od 19 časova u Sportskoj dvorani "Borik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije