Anja Vidić

Maturanti svojom ljepotom rastjerali kišne oblake (FOTO, VIDEO)

Sunce na nebu danas nije sijalo punim kapacitetom, ali su zato tokom večeri svojom ljepotom zasijali maturanti Tehnološke škole, te su razvedrili Banjaluku.

Pojačane kontrole zbog divljih deponija u Banjaluci

BANJALUKA - U posljednjih nekoliko mjeseci u Banjaluci su sve učestalije pojave nepropisno odloženog otpada, što dovodi do stvaranja divljih deponija po prigradskim naseljima.

Dom zdravlja Banjaluka proslavlja 30 godina postojanja

BANJALUKA - JZU "Dom zdravlja" u Banjaluci obilježava jubilarnih 30 godina samostalnog rada i osnivanja ove ustanove nizom aktivnosti tokom maja.

Radionica pantomime i uličnog teatra u Banjaluci

BANJALUKA - Grad Banjaluka i Projektni tim Festivala uličnih zabavljača "Trotoart" pozivaju sve one koji žele da nauče više o pantomimi i uličnom teatru da se prijave na ...

Kočićevim stazama po Manjači

BANJALUKA - Planinarsko društvo "Manjača" organizuje sedamnaestu po redu akciju "Kočićevim stazama po Manjači", koja će biti održana u nedjelju, 26. maja, na Manjači.

Banjaluka dobija najveći park za dva mjeseca

BANJALUKA - U toku je izgradnja pet parkova, zahvaljujući kojima će Banjaluka dobiti potpuno novi izgled i pečat, a ova gradilišta obišao je gradonačelnik Draško ...

Stanivuković: Nepotreban korak udaljavanja naroda koji žive u BiH

BANJALUKA – "Naša otadžbina, naša borba! Boli to, da oni koji su najviše ubijali danas upiru prstom u nas. Boli to, da oni koji su činili genocid nad nama – danas nama ...

Potpuna obustava saobraćaja u banjalučkom naselju

BANJALUKA - Potpuna obustava saobraćaja za sva vozila biće na snazi u Ulici Petra velikoga, na dijelu od broja 40 do broja 50 u periodu od 7.45 do 18.00 časova, do 15. juna ...

Stanivuković obišao radove: Uskoro redovno vodosnabdijevanje u naselju Ponir

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obišao je mjesto radova na izgradnji vodovodnog sistema u naselju Ponir.

"M:tel" renovirao dvije učionice Gimnazije u Banjaluci, poklonio i video-nadzor

BANJALUKA - U banjalučkoj Gimnaziji svečano su otvorene dvije računarske učionice koje su renovirane donacijom "M:tela", a ova kompanija je školi uručila i savremeni ...

Njemačka donirala 1,2 miliona evra Oružanim snagama BiH

SARAJEVO - Sekretar Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine Muhamed Smajić i vojni ataše Savezne Republike Njemačke u BiH pukovnik Franz Josef Nolte potpisali su Tehnički ...

Biće sanirano grijanje u dvije banjalučke škole

BANJALUKA - Grad Banjaluka će uz podršku partnera – Češke razvojne agencije riješiti pitanje grijanja u dvije banjalučke škole.

Selman život mora provesti u bolničkom krevetu, potrebna mu je pomoć

SARAJEVO - Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za Selmana Kozlića koji cijeli život mora provesti u bolničkom krevetu.

Besplatna dvodnevna obuka za samostalne preduzetnike

BANJALUKA - Grad Banjaluka organizuje besplatnu dvodnevnu obuku iz oblasti administrativno-finansijskih osnova poslovanja za samostalne preduzetnike.

Objavljen konkurs za nagradu "Zmijanjče"

BANJALUKA - Organizacioni odbor 59. Kočićevog zbora raspisao je Konkurs za nagradu "Zmijanjče" za literarni rad na slobodnu temu.