Banja Luka

Donacije NLB banke domu "Rada Vranješević": Djeca dobila toplu obuću

Donacije NLB banke domu "Rada Vranješević": Djeca dobila toplu obuću
Donacije NLB banke domu "Rada Vranješević": Djeca dobila toplu obuću

BANJALUKA - NLB banka Banjaluka donirala je danas 96 pari obuće Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", a u realizaciji donacije pomogla je i Tvornica obuće "Bema", pripremivši zimsku obuću prema polu i uzrastu za svako dijete.

"Tokom svih 20 godina NLB banka je uvijek bila spremna pomoći i podržati građane u različitim okolnostima, a naročito smo srećni kad imamo priliku da pomognemo djeci", rekla je Sanja Malić, stručni saradnik za marketing NLB banke.

Dodala je da ovo nije prva donacija za djecu i omladinu u ovoj ustanovi i da ova donacija predstavlja način da se oduže sredini u kojoj žive i rade.

"Drago nam je da godinu u kojoj obilježavamo svoj jubilej počinjemo na ovaj način, omogućavanjem boljih uslova za život djece", istakla je Malićeva.

Vladimir Kajkut, direktor doma "Rada Vranješević", kaže da s obzirom na to da je jaka zima i da nisu na vrijeme obezbijedili obuću za štićenike, pisali su zahtjev prije Nove godine na adresu NLB banke i oni su se odazvali i potvrdno odgovorili.

"Dobili smo donaciju za ukupno 96 naših korisnika, tako da će svako dijete imati toplu obuću za ovu zimu", rekao je Kajkut i zahvalio ovoj banci na podršci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije