Banja Luka

SNSD odlučio: Amidžić zamjenik gradonačelnika Banjaluke

SNSD odlučio: Amidžić zamjenik gradonačelnika Banjaluke
SNSD odlučio: Amidžić zamjenik gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Zamjenik gradonačelnika Banjaluke će i zvanično biti Srđan Amidžić, nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Banjaluka, kako je to i bilo predloženo, zaključeno je danas nakon sjednice Gradskog odbora stranke.

Kako nam je rečeno, Predsjedništvo je tokom sjednice predložilo više imena za načelnike odjeljenja u Gradskoj upravi Banjaluke koja će biti predložena Skupštini grada na usvajanje.

Naime, kako saznajemo, za načelnika Odjeljenja za opštu upravu predložena je Sanja Žunić-Pavlović, a Odjeljenje za stambeno-komunalne i poslove saobraćaja trebalo bi da vodi Slaviša Sandić, dok u fotelju načelnika Odjeljenja komunalne policije treba da sjedne Milenko Letić.

Službu za zajedničke poslove trebalo bi da vodi Zoran Vujmilović, dok bi Službu za poslove Skupštine grada i gradonačelnika vodio Dujko Komljenović.

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada će biti odbornik Draško Ilić.

Kako smo saznali, postoje dva imena koja su u igri za načelnika Odjeljenja za finansije, dok su za vođenje Odjeljenja za inspekcijske poslove u opticaju tri imena.

Pojašnjeno nam je da će i za ove pozicije biti usaglašena imena u narednih nekoliko dana, a tim koji će predvoditi Igor Radojičić, novi gradonačelnik Banjaluke, bi s radom trebalo da počne odmah nakon skupštinske potvrde.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije