Banja Luka

"Toplana" na dnevnom redu sredinom marta

"Toplana" na dnevnom redu sredinom marta
"Toplana" na dnevnom redu sredinom marta

BANJALUKA - Odbornici će o sudbini "Toplane" odlučivati na sjednici Skupštine grada koja treba da bude održana sredinom marta, a spas za ovo preduzeće pokušaće potražiti u strateškom partnerstvu, saznaju "Nezavisne".

Niame, ranije je najavljeno da će Gradska uprava do današnjeg skupštinskog zasjedanja uputiti prijedlog za rješenje problema "Toplane", čiji je dug dostigao skoro 85 milona KM.

"Pitanje 'Toplane' neće se naći na današnjoj sjednici, ali će najvjerovatinije biti pred odbornicima sredinom marta. Kolegijum Skupštine grada trebalo bi da zasjeda u četvrtak, nakon čega će biti poznati detalji", rekao je Budimir Balaban, predsjednik Skupštine grada.

Danas će se na sedmoj sjednici Skupštine grada naći 28 tačaka, između ostalih Prijedlog rješenja o izboru potpredsjednika Skupštine, Prijedlog odluke o utvrđivanju statusa udruženja od interesa za grad, Prijedlog odluke o stavljanju van snage Odluke o osnivanju Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka, Prijedlog programa sufinansiranja kulturnoumjetničkog amaterizma, književnog stvaralaštva, programa i projekata u oblasti kulture i turizma za 2017. godinu, Prijedlog kalendara kulturnih, turističkih i ostalih manifestacija grada Banjaluka za 2017. godinu, Prijedlog programa finansiranja sporta i fizičke kulture grada Banjaluka za 2017. godinu te Prijedlog godišnjeg kalendara sportskih manifestacija grada Banjaluka. Zoran Talić i Tatjana Čičić-Odžaković su obavijestili Skupštinu grada da su napustili PDP i da od sada nastupaju kao nezavisni odbornici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije