Banja Luka

U nedjelju obustava saobraćaja u centru Banjaluke

U nedjelju obustava saobraćaja u centru Banjaluke
Foto: Velibor Tripić/Arhiva | U nedjelju obustava saobraćaja u centru Banjaluke

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka saopštila je da će u nedjelju, 31. marta, na snazi biti potpuna obustava saobraćaja od 10 do 14 časova, u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića, na dijelu raskrsnice sa Trgom srpskih vladara (Gradska uprava) do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana.

Ta obustava će, kako je precizirano, biti tokom održavanja tehničko - taktičkog zbora i pokazne vježbe jedinica MUP-a na Trgu Krajine u Banjaluci, a u okviru obilježavanja Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

"Obaviještavamo građane da će za vrijeme obustave linije javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra prvog Karađorđevića, dio od Aleje svetog Save do Bulevara cara Dušana, biti preusmjerene iz smjera Ulice kralja Petra prvog Karađorđevića, desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit do kružnog toka, Bulevarom cara Dušana i dalje registrovanom trasom. U suprotnom smjeru autobusi će saobraćati registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom", navela je banjalučka policija.

U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače da u tom periodu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije