BiH

Borenović: Nastavljamo sa reorganizacijom partije

Borenović: Nastavljamo sa reorganizacijom partije
Borenović: Nastavljamo sa reorganizacijom partije

BANJALUKA- Radna grupa koju je formirao PDP-u, na čijem čelu je Igor Crnadak zadužena je za popravljanje rezultata u Banjaluci, a nakon odlaska Zorana Talića, predsjednika Gradskog odbora PDP-a, preuzeće aktivnosti vezane za političko djelovanje u Banjaluci.

Istaknuto je to danas u Banjaluci nakon sjednica Predsjedništva PDP-a.

"Nastavljamo sa reorganizacijom partije uz pomoć radne grupe koja će do maja voditi određene aktivnosti, ne samo u Banjaluci već i u Prijedoru, Zvorniku i Doboju. Ko će biti predsjednik Gradskog odbora Banjaluka ne znam, ali to sigurno neće biti Draško Stanivuković, jer on nema te ambicije. On stavove  iskazuje u gradskom parlamentu i pokazao je da nije taj koga su prozivali da će prvi otići u SNSD, kao što su to uradili oni od kojih se to nije očekivalo", rekao je u petak Branislav Borenović, lider PDP-a.

Komentarišući Talićevo napuštanje PDP-a, Borenović kaže da ga nakon odlaska Marinka Umičevića ništa ne može iznenaditi ali da je nekorektno ne doći na sastanak partije, već  odluku o odlasku saopštiti u medijima.

"Vjerovatno se radi o nekoj novoj vrsti trgovine, a u to neću dalje da ulazim. Govoriti u pismu o preuzimanju Banjaluke u lošem stanju, a biti moj najbliži saradnik i podpredsjednik partije je nekorektno. Pošto je pismo upućeno lično protiv mene i govoriti da sam kriv za kadrovsku politiku partije, a u isto vrijeme znajući da sam u poslednjih godinu imao samo jedno kadrovsko rješenje za Aleksandra Zolaka, direktora Agencije za lijekove a koji je došao na prijedlog gospodina Talića", kaže Borenović.

Dodao je da je "Taliću dao punu ličnu i svaku drugu podršku koliko je traženo".

Podsjećamo, PDP su napustili banjalučki odbornici Zoran Talić i Tatjana Čičić-Odžaković. Talić je u otvorenom pismu PDP nazvao "političkom ljušturom nekadašnje partije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije