BiH

Čavić: Imamo razloga za zadovoljstvo

Čavić: Imamo razloga za zadovoljstvo
Čavić: Imamo razloga za zadovoljstvo

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je da ova stranka ima razlog za zadovoljstvo, jer je ostvarila zacrtane ciljeve iz izborne godine i trenutno je parlamentarna stranka u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

Čavić je na obilježavanju krsne slave NDP-a Blagovijesti rekao da ta stranka ima pet poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

"U okviru Saveza za promjene učestvujemo u vršenju vlasti u Savjetu ministara, kao opozicija u Republici Srpskoj aktivni smo u svakom smislu riječi", rekao je Čavić.

On je dodao da je NDP jasan u svim svojim stavovima i među najaktivnijim u Narodnoj skupštini.

"Nemamo nikakvih zakulisnih ciljeva i potpuno smo jasni i nedvosmisleni prema svima u političkom životu Republike, a u svim drugim političkim strankama ne vidimo neprijatelje i nipta drugo nego konkurenciju. Želimo svima najbolje, a iznad svega građanima i Republici Srpskoj", poručio je Čavić.

Obilježavanju krsne slave NDP-a, osim stranačkog rukovodstva i brojnih članova, prisustvovali su i poredstavnici SDS-a, PDP-a, SRS-a Republike Srpske i DNS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije