BiH

Đokić: Više pažnje posvetiti Srbima

   Đokić: Više pažnje posvetiti Srbima
Đokić: Više pažnje posvetiti Srbima

DRVAR - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je u Drvaru da je cilj socijalista da na kvalitetniji način utemelje rad institucija u Livanjskom kantonu, koje moraju mnogo više pažnje da posvete srpskom stanovništvu u opštinama tog kantona.

On je u Drvaru, gdje se održava sastanak Regionalnog odbora SP-a, rekao da je cilj SP-a snažnija podrška razvoju opština u Livanjskom kantonu, prije svega Drvara, Glamoča, Grahova.

"Nažalost, puno toga je prepušteno ljudima na lokalu, da sami rade i rješavaju, a izostala je snažna podrška kantonalne i federalne vlasti", upozorio je Đokić.

On je napomenuo da je SP bio nosilac ideje povratka srpskog stanovništva u opštine Livanjskog kantona i da mora da preuzme inicijativu da u novim uslovima djeluje drugačije i uradi mnogo više da bi narod bio zadovoljan.

Đokić je rekao da će socijalisti u Livanjskom kantonu učestvovati na izborima sa predstavnicima za kantonalnu skupštinu, te izrazio nadu da će stranka ostvariti dobar rezultat, s obzirom da raste broj građana na području opština u ovom kantonu koji su naklonjeni SP-u. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije