BiH

Dodik: SNSD veliki pobjednik

Dodik: SNSD veliki pobjednik
Dodik: SNSD veliki pobjednik

BANJALUKA, KNEŽEVO/SKENDER VAKUF - Na sastanku predsjednika opštinskih odbora i izbornih štabova SNSD-a ocijenili smo dosadašnju predizbornu kampanju veoma uspješnom i dogovorili način na koji ćemo da radimo u narednih 15 dana, a oni koji su lagali o raspuštanju Izbornog štaba SNSD-a pokušali su da to iskoriste plasiranjem dezinformacija.

Izjavio je ovo Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i kandidat za predsjednika RS, na današnjoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Kočićev vijenac.

"To je njihov način rada i o tome ne želim ništa da kažem. Imali smo veoma uspješan sastanak. SNSD je veliki pobjednik i sigurno nećemo dopustiti to da izbori budu neregularni. Ovdje smo poručili da želimo stabilnu, čistu Banjaluku, sa što više radnih mjesta", izjavio je Dodik poslije tribine.

Dodao je da je opozicija za predsjednika RS kandidovala ljude koji su korisnici i distributeri droge, "kao što je to tjelohranitelj Ognjena Tadića, što znači da bi, ako bi taj pobijedio na izborima, narkomani bili u institucijama".

"Ovdje je jednostavan izbor, između laži i onoga što smo mi do sada učinili", rekao je, između ostalog, Dodik.

Nosilac liste SNSD-a za parlament BiH Nikola Špirić rekao je da je "SNSD partija koja živi i umire za RS".

Lider SNSD-a je na tribini održanoj u petak naveče u Trnu kazao da podrška koju SNSD ima na svim mitinzima govori o velikoj pobjedi.

Željka Cvijanović, kandidat koalicije SNSD - DNS - SP za srpskog člana Predsjedništva BiH, kazala je da je dosadašnja posjećenost tribinama pokazala da će SNSD ostvariti izbornu pobjedu na svim nivoima.

SNSD je u petak održao tribinu i u Kneževu/Skender Vakufu, gdje je Dodik poručio da su ovoj lokalnoj zajednici potrebni jaki i mladi ljudi. On je pred više hiljada građana istakao da je SNSD odgovorna politička stranka.

Igor Radojičić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS, istakao da je SNSD jedina stranka koja nudi pobjedu RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije