BiH

Domovi za porodice poginulih boraca

BANJALUKA - Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske saopštilo je da su nastavljeni radovi na izgradnji stambenih objekata namijenjenih stambenom zbrinjavanju porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u opštinama Ugljevik i Vlasenica.

Završetak izgradnje 31 stambene jedinice u opštini Ugljevik i 12 stambenih jedinica u opštini Vlasenica planiran je na proljeće naredne godine. 

Iz Ministarstva podsjećaju da su ranije raskinuli ugovore o građenju sa izvođačem "Moja kuća" Vlasenica u Ugljeviku i Vlasenici zbog nepoštivanja odredaba ugovora u vezi sa rokom izvođenja i kvalitetom gradnje, a da je nakon raskida ugovora, u skladu sa zakonom, proveden postupak izbora novih izvođača.

"I ovaj put izražavamo žaljenje zbog zastoja u gradnji u Ugljeviku i Vlasenici i napominjemo da smo preduzeli sve potrebne mjere da bi se obezbijedio nastavak izgradnje i porodice poginulih boraca i ratni vojni invalidi, u što kraćem roku, bili stambeno zbrinuti", navode iz Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije