BiH

Govedarica: Nisam pobjegao sa mjesta nesreće

Govedarica: Nisam pobjegao sa mjesta nesreće
Govedarica: Nisam pobjegao sa mjesta nesreće

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica imao je noćas saobraćajnu nezgodu u mjestu Kopači. Službenim automobilom je udario u banderu, ali nije povrijeđen.

Govedarica je oštro demantovao navode da je pobjegao s mjesta udesa prije nego što je policija obavila uviđaj. Kako saznaje ATV, Govedarica nije povrijeđen, a kao uzrok nesreće naveo je neispravno vozilo (volan) koje je planirao da odveze u servis na popravak. Kako je rekao, nesreća se desila oko 11.30 časova na putu Goražde – Rogatica, kolovoz je bio klizav zbog kiše.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske vozio je službeno vozilo marke “reno laguna”.

Generalni sekretar Narodne skupštine Republike Srpske Marko Aćić potvrdio je ranije da je Govedarica imao udes sa službenim vozilom koje je oštećeno, nakon čega je vozilom Auto-moto saveza odvezeno na servis.

“Obaviješteni smo da je Vukota Govedarica imao udes i da nije povrijeđen, te da je bio sam u vozilu i da druga lica nisu učestvovala u saobraćajnoj nezgodi. Čekamo zapisnik i izvještaj sa servisa”, rekao je Aćić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije