BiH

Klokić pohvalio dobru saradnju sa UNDP-om

Klokić pohvalio dobru saradnju sa UNDP-om
Klokić pohvalio dobru saradnju sa UNDP-om

BANJALUKA - Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić istakao je danas, na sastanku sa delegacijom Fonda UN za stanovništvo /UNFPA/, da Vlada Srpske podržava sve aktivnosti čiji je cilj unapređenje odnosa između Vlade i specijalizovanih agencija UN.

Klokić je upoznao delegaciju, koju predvodi direktor kancelarije UNFPA za BiH, Makedoniju, Srbiju i /samoproglašeno/ Kosovo Doina Bologa, o tome da će se buduća saradnja sa specijalizovanim agencijama UN ostvarivati posredstvom Kancelarije UNDP-a u Banjaluci.

Klokić je pohvalio dobru saradnju sa UNDP-om i zahvalio za pomoć tokom poplava koje su prošle godine zadesile Republiku Srpsku, saopšteno je iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju.

Bologa je izrazila zadovoljstvo zbog dosadašnje saradnje institucija Srpske i predstavnika UNFPA u BiH, i predstavila aktivnosti u vezi sa programom za saradnju za period 2015-2019. godina.

Ona je istakla kao veoma važnu ulogu Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju kada je riječ o koordinaciji aktivnosti institucija Republike Srpske.

Ona je dodala da fokus svih aktivnosti Fonda UN u BiH ostaje u dosadašnjim okvirima, te da se nada daljem razvoju saradnje. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije