BiH

Kodžoman: SNSD će još ubjedljivije da pobijedi nego 2012.

Kodžoman: SNSD će još ubjedljivije da pobijedi nego 2012.
Kodžoman: SNSD će još ubjedljivije da pobijedi nego 2012.

LAKTAŠI - Kandidat SNSD-a na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši Miroslav Kodžoman rekao je da je i "najzagriženijim" pristalicama opozicije jasno da će SNSD ubjedljivije pobjediti u Laktašima nego 2012.

On je naglasio da je, prema odzivu građana na tribinama, odnos snaga između SNSD-a i Saveza za promjene 10 na prema jedan, ali da se SNSD nikada nije bavio drugim političkim opcijama nego "isključivo razvojem lokalne zajednice, što građani i prepoznaju".

"Odlučno demantujem pokušaj predizborne mahinacije i manipulacije Vukašina Vojinovića o tobožnjoj izbornoj krađi. U izborima učestvuju tri politička subjekta, a svaki od kandidata ima mogućnost da na svakom biračkom mjestu ima barem jednog člana i zamjenika člana komisije, ima mogućnost da postavlja posmatrače na svakom biračkom mjestu, pa je bespredmetna priča o sastavu odbora", rekao je Kodžoman novinarima u Laktašima.

On je naglasio da će se ukoliko dobije podršku birača na izborima isključivo baviti pitanjima razvoja opštine Laktaši i otvaranjem novih radnih mjesta.

Kandidat "Saveza za promjene - Laktaši" za načelnika te opštine na prijevremenim izborima Vukašin Vojinović rekao je danas da je SNSD "u panici", te da su svjesni da "nemaju šanse da pobijede u Laktašima".

Vojinović navodi da stoga SNSD pokušava da pribjegne "krađi glasova".

"Imamo podatke da je njihovih predsjednika biračkih odbora više od 75 odsto, što je zloupotreba, a dozvoljavaju sebi i da pozivaju naše članove u biračkim odborima i da im nude razne dogovore, podjele glasova i slično", rekao je Vojinović novinarima u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije