BiH

Monika Beluči u Banjaluci

Monika Beluči u Banjaluci
Monika Beluči u Banjaluci

BANJALUKA - Slavna italijanska glumica Monike Beluči u 13.40 časova stigla je na banjalučki aerodrom, nakon čega se sastala sa predsjednikom RS Miloradm Dodikom.

15.16 - Monika Beluči i Emir Kusturica helikopterom su odletjeli sa heliodrma na Paprikovcu, ali nije poznato da i su se uputili u Andrićgrad u Višegradu ili, pak, direktno na Mokru Goru gdje je u toku međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf.

15.02 - Na pitanje šta misli o Dodiku, Monika Beluči je odgovorila - Mislim da je šarmantan.

14.59 - Slavna glumica izjavila je da nije još sredila utiske o svom boravu ovdje, dok je Dodik istakao da je njen dolazak velika čast.

14.57 - Monika Beluči igraće glavnu ulogu u filmu "Ljubav i rat" čije snimanje počinje u maju u Trebinju, najavljeno je nakon sastanka.

14.46 - Ispred predsjedničke palate skuplja se sve više Banjalučan koji s nestrpljenjem očekuju da se pred njihovm očima pojavi filmska diva.

14.30 - Monika Beluči će se oko 15 časova obratiti novinarima.

14.17 - Nakon pozdravljanja, Monika Beluči i Milorad Dodik, u pratnji Emira Kusturice uputili su se na zajednički sastanak.

14.15 - Poznata glumica stigla je u palatu Predsjednika RS, gdje je pozdravljena sa ovacijama oko stotinu građana koji su ispred bili okupljeni. Moniku Beluči ispred Palate dočekao je Milorad Dodik, predsjednik RS.

13.50 - Monika Beluči sa pratnjom zaputila se prema Banjaluci, na sastanak sa predsjednikom RS Miloradom Dodukom.

13.44 - Novinar Nezavisnih javlja da poznata glumica s razlogom još uvijek nosi epitet jedne od najpoželjnijih žena svijeta.

13. 43 - Nakratko se pozdravila sa Kusturicom i ostalim dmaćinima, te bi za koji minut trebalo da krene prema Banjaluci.

13.38 - Na banjalučki aerodrom upravo se spusta avion u kojem je poznata glumica.

U i oko Aerodroma primjetne su pojačane mjere obezbjeđenja. Više novinarskih ekipa s nestrpljejem čeka zvijezdu planetarno popularnog filma "Malena", a tu su i pojdini građani, koji će od glumice pokušati da dobiju autogram.

Nezvanično, avion iz Pariza, u kojem je Monika Beluči, trebalo je da sleti na banjalučki aerodrom oko 13 časova. Kako javlja reporter "Nezavisnih" sa lica mjesta, nešto poslije 13 časova na aerodrom je stigao proslavljeni režiser Emir Kusturica, te bi se i dolazak lijepe glumice mogao očekivati svakog časa.

Vozila, kojom ce glumica biti prevezena do Palate Republike, ovog trenutka prilaze pisti Aerodroma.

Njen sastanak sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, bio je najavljen  za 13.30, no očito da će početak biti malo prolongiran.

Saznajemo da glumicu ispred Palate Republike ceka mnogo Banjalučana.

Obožavateljka

Banjalučanka Marina Pilipović na Banjalučkom aerodromu čeka od jutros, od devet časova.

"Skupljam autograme, i imam već od nekih filmskih zvijezda iz Francuske i Amerike. Voljela bih da kolekciji dodam i potpis Monike Beluči", kazala je novinaru Nezavisnih Pilipovovićeva koja je ovu prigodu iskoristila i za dobijanje autogram od Emira Kusturice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije