Hronika

Petko Stanojević, poslanik SNSD-a u NSRS pretukao ljubavnicu?

Petko Stanojević, poslanik SNSD-a u NSRS pretukao ljubavnicu?
Petko Stanojević, poslanik SNSD-a u NSRS pretukao ljubavnicu?

Sanela Mehmedović (34) iz Doboja prijavila je preksinoć policiji da ju je u selu Grabovica kod Doboja pretukao ljubavnik Petko Stanojević, inače poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i bivši generalni direktor „Željeznica RS“, i nanio joj povrede po cijelom tijelu.

U prijavi se navodi da je Stanojević izudarao Mehmedovićevu, a potom je izbacio iz automobila i odvezao se u nepoznatom pravcu. Povrijeđena djevojka poslije toga pala je u kanal pored puta, gdje je ležala dok je nije pronašla D. K. iz Grabovice, koja joj je pritekla u pomoć. Kako je Pressu RS potvrđeno u CJB Doboj, prijava je primljena u srijedu oko 20 časova.

"Policijskoj stanici u Doboju obratila se Sanela Mehmedović, koja je prijavila da ju je tokom vožnje u automobilu napao Petko Stanojević iz Doboja i nanio joj povrede. U prijavi se navodi da je Stanojević Mehmedovićevu napao u Grabovici tokom vožnje, da joj je zatim oduzeo lična dokumenta i ključ stana, a potom je izbacio iz automobila. Nakon toga se odvezao u nepoznatom pravcu, a Mehmedovićeva je sa vidnim povredama prevezena u Hitnu pomoć u Doboju. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju, koji je pokrenuo istragu",  navode u CJB Doboj.

Potvrda u Domu zdravlja

U Domu zdravlja u Doboju Pressu RS je potvrđeno da je Saneli Mehmedović oko 21 čas ukazana ljekarska pomoć.

"Ona je primljena sa povredama grudnog koša, ruke, ramena i bila je izgrebana po cijelom telu. Osim toga bila je vidno uznemirena i ljekari su morali da joj daju "bensedin" kako bi je smirili. Po prijemu je prebačena na hirurgiju Opšte bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju, gde joj je ukazana pomoć i izvršeni dodatni pregledi", navode u bolnici.

Mehmedovićeva je inače zaposlena u kabinetu načelnika opštine Doboj Obrena Petrovića.

Nezvanično saznajemo da je sa Stanojevićem duže vreme bila u ljubavnoj vezi.

"Već nekoliko godina njih dvoje čak i žive zajedno iako Stanojević zakonski nije razveden od svoje supruge. Zbog toga je policija Mehmedovićevoj predložila smještaj u Sigurnoj kući u Modriči, ali je ona to odbila i zatražila da je prevezu do jedne njene prijateljice", navodi izvor Pressa RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije