BiH

Poslije šaka u SDS-u sijevaju krivične prijave

Poslije šaka u SDS-u sijevaju krivične prijave
Foto: N.N. | Poslije šaka u SDS-u sijevaju krivične prijave
Uroš Vukić

​BANJALUKA - Milan Tubin, predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru i poslanik Narodne skupštine RS, rekao je da je podnio krivične prijave protiv osoba koje su prekinule sjednicu Gradskog odbora i fizički napale njega i članove koji su došli na sjednicu.

"Sjednici Gradskog odbora odazvalo se oko 50 članova i normalno smo počeli s radom. Nakon nekoliko minuta u salu gdje se održavala sjednica upali su ljudi predvođeni Dušanom Berićem, a među njima i oni koji nisu članovi stranke, i fizički prijetili i uznemiravali članove Gradskog odbora", rekao je Tubin za "Nezavisne", ističući da je morao da prekine sjednicu i pozove policiju.

Tubin naglašava da nije tačna informacija da je jedna od tačaka dnevnog reda sjednice Gradskog odbora, koja je bila u četvrtak, trebalo da bude koalicija sa SNSD-om na nivou grada Prijedora, te da oni nisu potpisali nikakav koalicioni sporazum ni sa jednom od stranaka.

"Gradski odbor SDS-a i dalje nastavlja opoziciono djelovanje u Skupštini grada Prijedor, te se ograđuje od bilo kakvih pojedinačnih nastupanja odbornika SDS-a u Skupština grada jer imamo pouzdane informacije da je odbornik Slavko Švraka išao na pregovore sa SNSD-om bez znanja i saglasnosti Gradskog odbora", rekao je Tubin.

Inače, u Gradskom odboru SDS-a u Prijedoru već neko vrijeme traju nesuglasice i na jednoj strani su oni koji podržavaju Tubina kao predsjednika Gradskog odbora, a s druge strane jedan mali dio pristalica SDS-a njega ne priznaje kao predsjednika.

Tubin zasad ima podršku Vukote Govedarice, lidera SDS-a, a polovinom januara grupa nezadovoljnih članova SDS-a pokušala je da ga opozove sa čela lokalnog odbora SDS-a, ali nije uspjela u tome.*

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 2

Istina.2a56

Ne razumijem zasto ne pisete istinu, sram vas bilo. Milan Tubin vec nekoliko mjeseci pregovara sa SNSD-om u Prijedoru . I pati da dodje ba vlast a kapaciteta nema. Grad Prijedor je DNS-ov grad i nikada niti i jedna opcija nece pobjediti , moze da se sruši vlast, ali izbori ce veoma brzo i opet ce DNS odlucivati.. Drugo Milan Tubin nema podrsku SDS-a uopste i ne pišite i ne spinujte objave . Vukota Govedarica drzi Milana jer je kao i on Dodikov igrac i supkolizac SNSD- a.. ali jos malo ce i to da traje. SRAM VAS BILO, SAMO LAZETE I NE PISETE ISTINU....ZATO NAM I JESTE OVAKO U DRZAVI..

Република Српска

SDS odavno ne postoji a razbili su ga PDP i grupa Pravda za Davida

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije