BiH

Predstavljeni kandidati za opšte izbore

BIJELJINA - Gradski odbor DNS u Bijeljini na opštim izborima u oktobru ima četiri kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske, a nosilac liste Milan Dakić rekao je danas novinarima da očekuje barem dva osvojena poslanička mandata za koalciju DNS-NS-SRS u ovoj izbornoj jedinici.

On je u ime stranke obećao više rada i pozitivne energije od političara, da bi se građani u Republici Srpskoj osjećali i živjeli bolje.

Dakić očekuje malu izlaznost na izbore i tešku borbu za poslaničke mandate, zbog čega smatra da je jedna od prednosti DNS što je uvijek uz narod i dostupan građanima za sve njihove probleme.

Predsjednik Izbornog štaba Gradskog odbora DNS Vladimir Šavija rekao je na konferenciji za novinare da je iz Bijeljine i nosilac izborne liste za Parlamentranu skupštinu BiH Jovan Vukovljak, a na listi su dva kandidata DNS iz ovog grada.

"Nadamo se da će kampanja za izbore biti fer i korektna, a DNS je stanka koja ni do sada nije nikoga napadala i osuđivala, nego radimo na ostvarenju zacrtanih programa, ciljeva i principa", rekao je Šavija.

Predsjednik Organizacije mladih DNS Republike Srpske Momčilo Žugić najavio je za subotu, 26. jula, u Bijeljini konstituisanje Glavnog odbora ove stranačke organizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije