BiH

Radio RS u novim prostorijama

Radio RS u novim prostorijama
Radio RS u novim prostorijama

BANjALUKA - Radio Republike Srpske (RS) u nedjelju je počeo sa radom u novim prostorijama RTV doma u Banjaluci.

Generalni direktor Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) Dragan Davidović izjavio je Srni da se Radio RS, nekada Radio Banjaluka, nakon 43 godine postojanja, preselio u nove prostorije iz kojih će u narednom periodu emitovati program u skladu sa najboljim evropskim i svjetskim standardima.

On je rekao da će profesionalan rad, nova tehnoligija i bolji uslovi rada omogućiti još kvalitetnije programske sadržaje.

Prvi spiker Radija RS koji se obratio u nedjelju slušaocima iz novih prostorija je Slobodanka Vujanić.

Ona je rekla Srni da je srećna što su radnici ove informativne kuće, nakon dugo vremena dočekali dan da se svojim slušaocima jave iz novih prostorija i savremeno opremljenog studija.

Vujanićeva je izrazila uvjerenje da će svojim slušaocima u predstojećem periodu uputiti što više dobrih vijesti i zanimljivih sadržaja, kao i da će saradnja sa njima biti još bolja.

U Banjaluci je 30. aprila ove godine svečano otvoren RTV dom, koji je jedan od najsavremenijih i najopremljenijih u regionu.

Objekat RTV doma RTRS čine tri televizijska i tri radijska studija, sa svim potrebnim pratećim tehnološkim sadržajima i komunikacijama. Prvi put u novom RTV domu svi sektori RTRS će zajedno funkcionisati: TV i radio produkcija, Multimedija - sajt i teletekst, novinari, zaposleni u medija centru - snimatelji, tehnička vođstva, scenografi i vozači, te uprava RTRS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije