BiH

SDS: Stevandić osmi put mijenja stranački dres

BANJALUKA - Gradski odbor SDS-a Banjaluka saopštio je da je rad ove stranke, pa tako i Gradskog odbora transparentan i da su sve informacije u potpunosti dostupne javnosti.

U saopštenju se navodi da je "rad SDS-a transparentan bilo da se radi o izbornoj skupštini Gradskog odbora SDS-a u čijem radu su učestvovala 1.132 delegata iz cijele Banjaluke, a na kojoj je za predsjednika Gradske organizacije izabran Ognjen Tadić, ili o Skupštini SDS-a u čijem radu su učestvovala 443 delegata iz cijele Republike Srpske, na kojoj je za predsjednika SDS-a izabran Mladen Bosić.

"Povodom najnovijih podmetanja bivšeg člana SDS-a Nenada Stevandića objavljenih danas preko Novinske agencije Republike Srpske 'SRNA', u kojima pokušava opravdati svoju ulogu Dodikovog 'Luksa', koju igra već neko vrijeme, želimo da saopštimo javnosti da su upravo to razlozi zbog kojih je Gradski odbor SDS-a Banjaluka na sinoćnjoj sjednici bez ijednog glasa protiv konstatovao da Nenad Stevandić više nije član SDS-a", navodi se u saopštenju.

SDS navodi da "energija sa kojom Stevandić atakuje na SDS ne govori o njegovoj političkoj dosljednosti, jer mu je ovo osmi put da mijenja stranački dres".

"Ta energija je pokazatelj mržnje prema SDS i veličine psihičke traume koju je pretrpio zbog toga što mu nije uspio projekat kojim je želio da SDS preda pod kontrolu Milorada Dodika", dodaje se u saopštenju.

Gradski odbor SDS-a Banjaluka očekuje od, kako kažu, "režimskih medija" da prestanu da vode "bezuspješan Dodikov projekat rušenja SDS-a".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije