BiH

SDS: Stvoriti bolje uslove za život

SDS: Stvoriti bolje uslove za život
Foto: Ilustracija | SDS: Stvoriti bolje uslove za život

BIJELJINA - Nosilac liste SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Tomica Stojanović istakao je na tribinama u bijeljinskim naseljima Hase i Suvo Polje da će prioritet ove stranke "nakon pobjede na izborima u oktobru biti zapošljavanje".

"Srpskoj su neophodne strane investicije i stvaranje novih vrijednosti, nova radna mjesta i zapošljavanje mladih, da ne bi odlazili iz Srpske", rekao je on. 

Poslanički kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Drago Stajić kritikovao je stanje u privredi, uz ocjenu da se radi skoro isključivo u javnim preduzećima, a da je realni sektor zapostavljen. 

"Takve stvari se moraju zaustaviti, a sa Vukotom Govedaricom na čelu Republike stvorićemo bolje uslove za život i poboljšati standard građana", naveo je on. 

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Branka Marković Savčić govorila je na stranačkim tribinama koje su sinoć održane o važnosti izbora i pozvala glasače da izlazak na glasanje shvate kao svoju obavezu i odgovornost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije