BiH

SPP: Raditi i živjeti od svog rada

SPP: Raditi i živjeti od svog rada
SPP: Raditi i živjeti od svog rada

BANJALUKA - Prioritet Stranke pravedne politike (SPP) je da svi rade i žive od svog rada, rekli su tokom današnjeg predstavljanja na Trgu Krajine u Banjaluci kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske u izbornoj jedinici tri.

"SPP ne želi da se prikloni ni jednog postojećoj političkoj opciji, već na ove uzbore izlazimo samostalno sa svojim planom i programom koji podrazumijeva rad, red i disciplinu", naveo je kandidat Stranke pravedne politike za poslanika u Narodnoj skupštini RS Milovan Maksić.

Nosilac liste ove stranke za Narodnu skupštinu RS Dragomir Keserović rekao je da građani najbolje znaju u kakvom stanju i ambijentu danas žive i da su za takvo stanje krivi kako oni koji su na vlasti, tako i opozicija.

"Stranka pravedne politike nije ničim doprinijela takvom stanju i zato čista obraza tražimo podršku građana na ovim izborima", dodao je.

Kandidatkinja za poslanicu u Narodnoj skupštini RS Stanislava Ligka pozvala je sve stranke kako u RS tako i u BiH da se prestanu koristiti nacionalističkom retorikom koju u posljednje vrijeme, naročito na ovim izborima, svakodnevno koriste, saopšteno je iz SPP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije