BiH

SPP neće zapostaviti Hercegovinu

SPP neće zapostaviti Hercegovinu
SPP neće zapostaviti Hercegovinu

TREBINJE - Hercegovina će, sasvim sigurno, kod Stranke pravedne politike (SPP) i njenih predstavnika, imati svoj status u Republici Srpskoj i ni u jednom trenutku neće biti diskriminisana, jer je i u našem statutu zacrtano da se svi krajevi Srpske moraju jednako razvijati, istakao je na večerašnjoj centralnoj javnoj tribini SPP u Trebinju Dragomir Jovičić, predsjednik stranke.

On je naročito naglasio da, s obzirom da Trebinje i Hercegovina imaju brojne potencijale, od svih tih resursa može imati više benefite, a Stranka pravedne politike će im to zasigurno omogućiti, ukoliko im građani daju povjerenje.

Jovičić je kao kandidat SPP-a za predsjednika Republike Srpske istakao da ne razmišlja o tome da li ima ili nema šanse da pobijedi, već je njegovo prihvatanje kandidature, u stvari, davanje mogućnosti građanima Republike Srpske da izaberu novo političko lice, novu partiju i nove ljude koji će ih voditi, a to mogu uraditi jedino masovnim izlascima na birališta.

Aleksandra Asanović, kandidat SPP-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS iz izborne jedinice 9, kaže da će se, kao mlada osoba, ukoliko zadobije povjerenje birača, zalagati za reformu obrazovanja i promjenu politike zapošljavanja.

“I omladina u Trebinju, i u cijeloj Hercegovini i Republici Srpskoj brine brigu oko zapošljavanja koje se odvija samo po partijskoj liniji, a ne po kvalitetima, odnosno, ličnim sposobnostima i stepenu obrazovanja, a takvo stanje mogu promijeniti samo oni kojih se to tiče – mladi ljudi”, odlučna je Asanovićeva.

Ona tvrdi da su mnogi hercegovački resursi neiskorišteni, a SPP želi svoju zemlju, svoje šume, svoje pašnjake iskoristiti na najbolji mogući način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije