BiH

U Trebinju već slave pobjedu Željke Cvijanović

U Trebinju već slave pobjedu Željke Cvijanović
U Trebinju već slave pobjedu Željke Cvijanović

TREBINJE - Vladislav Vladičić, predsjednik Izbornog štaba Gradskog odbora SNSD-a, objelodanio je oko 22 časa da su svi izborni listići za izbor srpskog člana Predsjedništva BiH u Trebinju prebrojani i da je njihov kandidat Željka Cvijanović pobijedila sa 9.280 glasova, dok je Mladen Ivanić dobio 7.242 glasa.

"Razlika od 2.038 glasova u Hercegovini nije konačna, jer, s obzirom da imamo pouzdane informacije da vodimo u svim istočnohercegovačkim opštinama, kada je u pitanju ovaj nivo vlasti, očekujemo da ta razlika bude preko 5.000 glasova", istakao je na pres konferenciji Vladičić.

Ovakvi podaci doveli su atmosferu ispred GO SNSD-a u Trebinju do usijanja, gdje se već uveliko slavi, iako Vladičić pravo slavlje najavljuje tek oko ponoći, jer je ubijeđen da će tada proslavljati vođstvo na svim nivoima.

I u sjedištu Gradskog odbora DNS-a u Trebinju se proslavlja pobjeda Željke Cvijanović, jer, kako tvrde, oni imaju informacije da Cvijanovićeva vodi u većini krajeva Srpske.

Pobjedu Željke Cvijanović u Trebinju priznali su i u sjedištu Gradskog odbora PDP u Trebinju, gdje je, doduše, objavljena nešto manja razlika u glasovima između nje i njihovog kandidata Mladena Ivanića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije