Društvo

Danas sunčano

Danas sunčano
Danas sunčano

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu vazduha od osam do 12, na jugu do 16, u višim predjelima do šest stepeni Celzijusovih.

Tokom dana očekuju su duži sunčani intervali, na krajnjem istoku više oblaka, ponegdje i kiša. U noći u svim krajevima razvedravanje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovini umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutros je u centralnim područjima u BiH pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima Srpske i FBiH sunčano.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam stepeni Celzijusovih, Han Pijesak, Drvar i Kupres minus četiri, Kalinovik, Livno, Sokolac i Čemerno minus tri, Bugojno i Šipovo minus dva, Bihać, Tuzla, Jajce, Višegrad, Istočni Drvar i Rudo minus jedan, Goražde, Sanski Most, Ribnik, Foča, Doboj, Nevesinje, Novi Grad, Mrkonjić Grad i Gacko nula stepeni, Banjaluka, Zenica, Sarajevo, Prijedor, Kneževo/Skender Vakuf i Srbac jedan, Zvornik, Mrakovica, Srebrenica i Bijeljina        dva, Gradiška i Gradačac tri, Bileća pet, Stolac šest, Mostar i Trebinje osam, te Neum 10 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije