Društvo

Doboj: Tjerao konobaricu na seks sa političarima

Doboj: Tjerao konobaricu na seks sa političarima
Doboj: Tjerao konobaricu na seks sa političarima

DOBOJ - Stravični slučaj višemjesečnog silovanja dobojske konobarice, o kojoj ovaj grad već danima bruji, poprima sve šokantnije razmjere, a najnovija saznanja govore da je osumnjičeni Predrag C. nesrećnu ženu podvodio čak i pojedinim političarima!

"Predrag C. ju je podvodio svojim jaranima pa ju je usred noći znao pozvati da dođe u neku kafanu da 'podmiri' njegove prijatelje, prijeteći joj da će je prijaviti mužu ako odbije", tvrdi sagovornik "Nezavisnih" upućen u detalje ovog slučaja.

Žena koja je prijavila silovanje, po riječima našeg izvora, bila je u "šemi" s uhapšenim Predragom C., i to u vrijeme dok je radila kao konobarica u jednom kafiću.

"Međutim, na radnom mjestu se malo više 'zanijela' sa Predragom, te je zbog nedoličnog ponašanja otjerana", otkriva naš izvor.

Navodeći i da postoji dokaz da se jedan dobojski političar sastajao sa konobaricom, naš sagovornik precizira da je riječ o porukama koje su pronađene u njenom telefonu.

"U tim porukama taj visokopozicionirani političar joj nudi seks, i to na eksplicitan način. Pošto je dobila otkaz, on joj je nakon intimnih trenutaka pomogao i pronašao joj posao u drugom kafiću, čiji su vlasnici njegove stranačke kolege", navodi naš sagovornik.

Sve ovo, kako dodaje naš izvor, ne bi izišlo na svjetlost dana da muž konobarice nije nešto načuo, a ona je onda prijavila da je silovana.

"Predrag ju je podvodio svojoj ekipi, uz rečenicu: 'Ima jedna dobra konobarica, ja sam bio s njom, hoćeš da je i tebi nabacim?'". On bi je onda, nakon pijančenja s njima, pozivao i, pokazujući prstom na prijatelje, govorio: 'Sada ćeš biti i s njim, i s njim, i s njim, inače ću sve reći tvom mužu i ode ti glava!'", tvrdi naš sagovornik.

Izvor "Nezavisnih" dodaje da je konobarica doslovno bila jako često "angažovana", te da nije bila intimna samo sa jednim politički aktivnim muškarcem, već sa najmanje trojicom.

Podsjetimo, iz CJB Doboj su prije nekoliko dana saopštili da su pripadnici Policijske stanice Doboj 1 uhapsili P.C., osumnjičenog za silovanje punoljetne ženske osobe, te da je uslijedila kriminalistička obrada nad njim.

Dan kasnije nam je potvrđeno da je protiv osumnjičenog podnesen izvještaj, te da je nesrećna žena napastvovana više puta, kao i da je on od marta do jula, kako bi je prinudio na seks, upućivao ozbiljne prijetnje i njoj i njenoj porodici.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije