Društvo

Ljekari nisu došli da operišu Gojkovog oca

Ljekari nisu došli da operišu Gojkovog oca
Ljekari nisu došli da operišu Gojkovog oca

BIJELJINA - Petar Đurić iz selja Ljeljenča, kod Bijeljine, nije juče operisan u Beogradu, jer ljekari nisu došli na zakazanu operaciju.

Umoran, iscrpljen od bolova i u potpunom šoku, rekao je za "Nezavisne" da je u nevjerici šta mu se dogodilo.

"Trpim bolove, ne spavam noću i mučim sebe i sina Gojka. Rečeno mi je da doktori koji su trebalo da me operišu ne rade i nisu tu, iako mi je operacija bila uredno zakazana. Ljekari se nisu javili ni na telefon", rekao je razočarani Đurić.

Dodaje da su sve uredno dogovorili te da ljekari nisu ispunili obećanja da će ga operisati i tako prekinuti njegovu agoniju.

"Išao sam na Institut za ortopediju na Banjici i kasnije na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), gdje su mi obećali oporavak, ali od toga nije bilo ništa", rekao je Đurić. Noga ga svakim danom toliko boli da se noću stalno budi, a da terapija malo toga može da ublaži, jer su bolovi sve gori.

"Morao sam da skinem i longetu, jer sam dobio iritaciju kože od nje. Boli me jako i nadam se da će mi doktori u Ljubljani pomoći da moja agonija što prije prođe. Ovakvu bol i neizvjesnost ne bi poželio ni najvećem neprijatelju", kaže on i naglašava da će na pregled u Ljubljanu ići krajem ovog mjeseca, kako bi saznao konačno šta se dešava sa njim.

"Na sve bih pristao samo da me moje dijete ne gleda kako se mučim i patim", zaključio je Đurić.

Potresna životna priča malog Gojka, koji sa ocem Petrom živi u Ljeljenči kod Bijeljine, potresla je javnost. Osmogodišnjak Gojko brine o svom ocu, koji je nogu povrijedio prilikom rada u šumi kako bi zaradio nadnicu da prehrani maloljetnog sina i sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije