Društvo

Nes radio sutra slavi 19. rođendan i nagrađuje

Nes radio sutra slavi 19. rođendan i nagrađuje
Nes radio sutra slavi 19. rođendan i nagrađuje

BANJALUKA - Jedna od najznačajnijih radio stanica u Republici Srpskoj, ali i Bosni i Hercegovini 01.06.2016. godine proslavlja 19. rođendan.

Prije 19 godina, 1997. godine kada su počinjali, nije se moglo ni naslutiti u kom pravcu će se razvijati njihova priča, ni koliko daleko će stići. 

U stalnom napretku i praćenju, Nes radio je danas uticajna radio stanica, čiji način rada i pristup slušaocima su kopirali mnogi, šro je samo potvrda da su prethodnih 19 godina ipak radili dobar posao.

Od samog početka muzika koju emituju nije znala za granice. Ostali su dosljedni ex-YU hitovima, na koje su navikli i slušaoci, ali ujedno prate i nove trendove i dešavanja, kako u svijetu, tako i u regionu.

Nes radio - mjesto gdje prestaje mržnja a počinje ljubav

Obećali su nam da se neće mijenjati, te da će i dalje biti pozitivni dio BH radio frekvencija, gdje prestaje mržnja a počinje ljubav.

Iako je za rođendan pravilo da slavljenik dobija poklone, ovim povodom će na talasima Nes radija ići za taj dan posebno rađen program gdje će, mimo ustaljenog pravila, slavljenik dijeliti poklone.

Ekipa portala Nezavisnih novina želi "Nesovcima" mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije