Društvo

"Novogodišnje srce" za radost mališana

"Novogodišnje srce" za radost mališana
"Novogodišnje srce" za radost mališana

BANJALUKA - Humanitarna organizacija „Budimo ljudi“ iz Banjaluke pokrenula je akciju pod nazivom „Novogodišnje srce“ sa namjerom da uoči predstojećih praznika donese radost mališanima u Domu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ iz Banjaluke, kao i djeci iz Doboja, Sigurnim kućama i njihovim štićenicima.

 “Budimo ljudi” skupljaju slatkise i igračke koji će se naći u paketićima za najmlađe štićenike domova uzrasta do 12 godina.

''Naša namjera je da u danima praznika obradujemo one koji nemaju sreće da ih provedu sa svojim porodicama. Pozivamo vas da se i vi uključite i doprinesete da srca najmlađih zakucaju brže i jače u vrijeme

novogodišnjeg darivanja, i da svojom donacijom obradujete barem jednog nmališana. Donirajte igračke, slatkiše, slikovnice i sve ono što je potrebno najmlađima'', naveli su iz ove organizacije.

Građani Banjaluke svoje donacije mogu svakodnevno ostavljati u prostorijame parfimerija “Sergio” u Banjaluci. U parfimerijama će se nalaziti kutije u koje ćete moći ostavljati svoje darove, a koje će naši volonteri zapakovati u paketiće.

 Kako je saopšteno iz ove organizacije akcija organizovana je u saradnju sa „Ludim popustom”, “Srpskim kuturnim centrom” iz Bremena.

Udruženjem građana iz Frankfurta “Hand in Hand” i brojnim drugim donatorima, uz čiju pomoć volonteri HO

Kupujte označene kupone preko ''Ludog popusta'' koji će donijeti osmijehe na lica onih koje ove Nove godine nema ko da obraduje.

Navode i da donacije mogu biti i novčanom obliku,  kod NLB Razvojne banke Banja Luka na račun 5620998120544838, IBAN: BA395620998120545032, SWIFT: RAZBBA22.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije