Društvo

Oblačno sa kišom, u nedjelju snijeg

Oblačno sa kišom, u nedjelju snijeg
Oblačno sa kišom, u nedjelju snijeg

BANJALUKA - Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne ponegdje u centralnim, istočnim i zapadnim područjia može pasti i malo kiše.

Tokom dana, kiša pljuskovi i grmljavina se očekuju zapadnim i jugozapdnim djelovima. Poslije podne, kiša i pljuskovi se očekuju i u centralnim, istočnim te u višim područjima na jugu.

Na krajnjem jugu uglavnom suho i bez padavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočnog smjera, a u Hercegovini slab do umjeren jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu od 18 do 22.

Subota

Jutro u većini područja sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U ostatku dana postepeno naoblačenje. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju poslije podne i večernjim satima.

Očekivana količina padavina od 2 do 8 l/m2, lokalno i do 10 l/m2. Jutarnja temperatura od 3 do 7, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna od 16 do 22.

Nedjelja

Oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama sa susnježicom ili snijegom. Krajem dana, padavine će oslabiti, a mjestimično i prestati. Očekivana količina padavina od 8 do 15 l/m2, lokalno i do 20 l/m2.

 Jutarnja temperatura od 4 do 9, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu od 16 do 20.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije