Društvo

Sberbank podržala vrtić „Naša Radost“ Srbac

Sberbank podržala vrtić „Naša Radost“ Srbac
Foto: N.N. | Sberbank podržala vrtić „Naša Radost“ Srbac

Sberbank a.d Banja Luka je finansijski podržala JU „Naša radost“ iz Srpca. Donatorska sredstva je u ime Javne ustanove primila direktorica, g-đa Dijana Milanković, a donaciju u ime Sberbank a.d. Banja Luka je predao rukovodilac filijale Srbac, g-din Dalibor Jokić.

Ovom prilikom je direktorica Milanković izrazila veliku zahvalnost u ime Javne ustanove „Naša radost“ a zbog doniranih sredstava sa kojima je opremljena kuhinja vrtića. „Izuzetno nam je drago što nam je Sberbank a.d. Banja Luka izašla u susret i pomogla pri svakodnevnom zbrinjavanju djece koja se nalaze u našem vrtiću.“

Dalibor Jokić, rukovodilac filijale Srbac, Sberbank a.d. Banja Luka je ovom prilikom istakao da Sberbank a.d. Banja Luka uvijek nastoji da pomogne opštinama širom Republike Srpske. „Veliko nam je zadovoljstvo što smo mogli izaći u susret potrebama vrtića „Naša radost“, jer time pomažemo najmlađima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Sberbank a.d. Banjaluka kontinuirano učestvuje u društveno-odgovornim projektima jer smo svjesni da je lokalnim zajednicama u kojima poslujemo potrebna naša pomoć. Samo kroz podršku pravim vrijednostima društva možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.“, istakao je ovom prilikom Jokić.

O Sberbank Rusija

Sberbank Rusija je najveća banka u Rusiji i vodeća svjetska finansijska institucija. Sberbank upravlja skoro trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, ona je ključni finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u Rusiji. Centralna banka Ruske Federacija je osnivač i glavni akcionar Sberbank, u čijem je vlasništvu 50% ukupnog akcionarskog kapitala, a ostale akcije su u vlasništvu sitnih akcionara. Sberbank ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i 1 milion klijenata pravnih lica u 20 zemalja. Sberbank ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji s više od 15.000 filijala, te međunarodne poslovne operacije uključujući Zajednicu nezavisnih država, srednju i istočnu Evropu, Veliku Britaniju, Tursku i druge zemlje.

Službena internet stranica: www.sberbank.ru

O Sberbank Europe, Austrija

Sberbank Europe grupacija (Sberbank Europe AG), sa sjedištem u Beču, Austrija je grupacija čiji je vlasnik sa 100% Sberbank Rusija. Sberbank Europe grupacija je prisutna na  osam tržišta srednje i istočne Evrope (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Njemačka. Banka posluje sa ukupno 190 filijale i zapošljava 4.000 radnika.

Službena internet stranica: www.sberbank.at

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije