Društvo

Sutra promjenljivo oblačno

Sutra promjenljivo oblačno
Sutra promjenljivo oblačno

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa povremenom kišom i dnevnom temperaturom od 18 do 28 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti oblačno i tmurno uz vrlo slabu kišu samo ponegde na sjeveru i istoku, sa jutarnjom temperaturom od 11 do 20 stepeni. 

Tokom dana u centralnim i istočnim predjelima ostaje oblačno uz povremenu kišu, a na sjeveru će doći do razvedravanja uz više sunčanih perioda, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Na jugu će u prvom dijelu dana biti suvo uz sunčane periode, a popodne na jugu, jugozapadu i jugoistoku nestabilno uz kišu i pljuskove sa grmljavinom. 

Duvaće slab do umjeren vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Danas preovladava oblačno vrijeme uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Han Pijesak  13, Mrakovica i Klekovača 14, Čemerno i Kupres 15, Mrkonjić Grad, Kalinovik i Drinić 16, Ribnik, Sokolac i Bihać 17, Gacko, Novi Grad, Srebrenica, Banjaluka i Sarajevo 18, Foča, Prijedor, Srbac, Doboj i Tuzla 19, Zvornik, Bijeljina, Zenica, Nevesinje i Rudo 20, Bileća, Trebinje, Višegrad i Livno 21, Neum 24, te Mostar 25 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije