Društvo

U BIH svježije vrijeme sa kišom

U BIH svježije vrijeme sa kišom
U BIH svježije vrijeme sa kišom

BANJALUKA - Ujutru i prijepodne oblačno sa kišom. Kiša će biti jača na istoku i sjeveru, a slabija i povremena u ostalim predjelima.

Na jugu Hercegovine se očekuje pretežno suvo vrijeme uz slabu kišu samo ponegdje. Od sredine dana na sjeveru i zapadu razvedravanje uz povremene sunčane periode, a kratkotrajna kiša i pljuskovi će se javljati samo u nekim krajevima.

Na istoku ostaje oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima do kraja dana. Duvaće umjeren vjetar sjevernih smjerova, na planinama i u Hercegovini povremeno jak.

Jutarnja temperatura vazduha od 9°C do 15°C, u višim predjelima od 6°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17°C do 24°C na jugu i krajnjem sjeveru , u višim predjelima od 13°C.

U Banjaluci nas očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Od sredine dana kiša slabi i prestaje i biće više suvog vremena uz povremene sunčane periode, ali i dalje će biti uslova za povremenu kratkotrajnu kišu tokom popodneva. Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura oko 13°C, a najviša dnevna oko 21°C.

 Sarajevu pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom i pljuskovima. Dnevna temperatura oko 16 °C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije