Društvo

U BiH danas pretežno sunčano i toplije

U BiH danas pretežno sunčano i toplije
U BiH danas pretežno sunčano i toplije

SARAJEVO - U centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne jutros je bilo magle i niskih oblaka. U ostalim područjima sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

U BiH se danas očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama centralne, istočne Bosne i u Posavini biće s maglom i niskim oblacima. U predjelima s maglom prijepodne, tokom dana mjestimično sa sunčanim periodima.

Vjetar u Bosni biće slab sjevernog smjera, a u Hercegovini slaba bura.

Najviša dnevna temperatura od 6 do 12, na jugu zemlje od 11 do 15 stepeni. 

U Sarajevu će u jutranjim satima biti magla i niska oblačnost. Tokom dana doći će do smanjenja oblačnosti. Najviša dnevna temperatura oko 6 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.   

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova:

Istočni Drvar minus pet stepeni Celzijusovih, Nevesinje minus četiri, Bileća, Krupa na Uni, Ribnik, Šipovo i Gacko minus dva, Han Pijesak, Novi Grad, Prijedor i Mrkonjić Grad minus jedan, Čemerno nula, Banjaluka, Foča Sokolac i Doboj jedan, Srebrenica, Rudo, Višegrad i Kalinovik dva, Zvornik četiri, Bijeljina, Srbac i Trebinje pet stepeni Celzijusovih.

Jutros snijega ima na Bjelašnici sedam centimetara, u Han Pijesku šest, te Ivan-sedlu i Mrkonjić Gradu dva centimetra, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije