Društvo

U prekidu saobraćaj na putu Ljubovijski most-Drinjača

BANJALUKA - Na regionalnom putu LJubovijski most-Drinjača saobraćaj je, zbog klizišta,i dalje u prekidu,saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na većini puteva u Republici Srpskoj i federaciji BiH kolovozi su vlažni, magle ima po kotlinama i saobraćaj je nešto slabijeg intenziteta.

U usjecima ima sitnijih odrona, a na više dionica započeti su radovi na kojima važi poseban režim saobraćaja, pa se vozačima savjetuje da voze sporije, da poštuju prvenstvo prolaza i da prilagode brzinu uslovima puta.

Na regionalnom putu Tišča – Šekovići, zbog rekonstrukcije kolovoza, saobraća se jednom trakom naizmjenično, dok su putu Rogatica – Borike, zbog rekonstrukcije kolovoza, moguće povremene 15-minutne obustave saobraćaja.

Na pravcu Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za teretna vozila nosivosti iznad 12 tona.

Na putu Foča-Čemerno-Gacko i dalje se saobraćaj svih vozila ukupne mase do 15 tona i vozila izvođača radova preusmjerava na privremeno izgrađenu obilaznicu radi sanacije klizišta Čemerno.

Uz dionicu Gradačac-Pelagićevo, na lokalitetima Brđani i Turić, zbog deminiranja od 8.00 do 16.00 časova dolazi do polučasovnih obustava saobraćaja, a potom 15-minutnog propuštanja vozila.

Zbog održavanja brdske auto-trke "Ustikolina 2012" danas i sutra biće obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Ustikolina-Gavrić brdo.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije