Društvo

Ulaznica za Bečki bal u Banjaluci 170 evra

Ulaznica za Bečki bal u Banjaluci 170 evra
Ulaznica za Bečki bal u Banjaluci 170 evra

Ulaznica za "Bečki bal", koji će na Dan zaljubljenih, 14. februara, prvi put biti održan u Banjaluci, košta 170 evra. Jedan od najznačajnijih evropskih kulturno-humanitarnih događaja biće održan u Kristalnoj dvorani hotela "Bosna".

"Kao i u svim drugim gradovima, dva su načina za prodaju karata za učešće u ovoj manifestaciji. Prodavaćemo pojedinačne karte po cijeni od 170 evra po stolici, a u ponudi ćemo imati i kupovinu svih šest mjesta za pojedinačnim stolom i to će koštati 900 evra", rekao je Darko Miloradović, organizator "Bečkog bala", ističući da već sada postoji veliko interesovanje.

"Bečki bal" je poznat i po lutriji koja ima humanitarni karakter.

"U sklopu 'Bečkog bala' postojaće humanitarna tombola i jedan dio postotka od tombole ići će u humanitarne svrhe, ali koliki je to procenat i gdje će novac biti proslijeđen,  još nije poznato", rekli su organizatori.

Kupovinom karte zainteresovani za učešće u ovoj manifestaciji ne samo da će dobiti priliku da budu dio prvog "Bečkog bala" u gradu na Vrbasu, nego će moći da uživaju i u koktelu dobrodošlice, ekskluzivnoj gala večeri s tradicionalnim bečkim jelima, odgovarajućim vinima i klasičnom ponoćnom zakuskom.

"I ono što je najvažnije, biće u prilici da učestvuju u visoko kvalitetnom kulturnom programu s vrhunskim umjetnicima iz Beča i Banjaluke", poručuju organizatori.

Ističu da će u cijenu kupljene karte biti uključene i dodatne pogodnosti za zabavu u sklopu drugih objekata u hotelu "Bosna".

Svi koji žele da na vrijeme rezervišu svoju kartu to mogu učiniti isključivo preko mail adrese [email protected].

Bečki spoj plesa, prefinjenosti, uživanja i kulturnog sadržaja po najvišim standardima trebalo bi da postane februarska tradicija Banjaluke.

Učesnici će morati da ispoštuju dress code, kojim je predviđeno da žene obavezno nose duge, svečane haljine, dok je kod muškaraca obavezno svečano odijelo, a vrlo poželjan frak.

Članovi banjalučkih plesnih klubova "Gemma" i "Habanera" imaće priliku da zaplešu na ovom balu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije