Ex -Yu

Beograd: Na Trgu doček 2012. besplatan, u hotelima do 120 evra

Beograd: Na Trgu doček 2012. besplatan, u hotelima do 120 evra
Beograd: Na Trgu doček 2012. besplatan, u hotelima do 120 evra

BEOGRAD - Beograđani koji odluče da Novu godinu dočekaju u nekom od klubova ili splavova, moraće za tu priliku da izdvoje od 20 do 50 evra, dok je za proslavu najluđe noći u beogradskim restoranima potrebno izdvojiti i do 120 evra.

Ponude su raznovrsne i podrazumijevaju veliku žurku, uz živu muziku, švedski sto i neograničenu konzumaciju svih vrsta pića.

Najluđi provod na Balkanu najavljen je u Beogradskoj areni gdje će Aca Lukas i Folk haus bend svojim obožavaocima prirediti spektakularan doček, a specijalni gosti u najluđoj noći biće višestruki osvajač Prve trube Guče i majstor trube Dejan Petrović sa Big bendom.

Organizatori su cijene ulaznica za Beograđane koji Novu godinu planiraju da dočekju uz hitove Ace Lukasa, prilagodili svačijem džepu, pa se tako karte biti od 2.000 do 8.000 dinara, koliko košta doplatna karta za sto u "fan pit" zoni.

Nešto više novca treba izdvojiti za provod u Kristalnoj dvorani u centru "Sava", gdje će na tri nivoa i četriri stejdža prisutne zabavljati pjevač Marko Bulat i najbolji klubski di-džejevi. Cijena karte je od 35 do 90 evra.

Ljubitelji pop i rok muzike novogodišnje veče mogu da provedu u beogradskom klubu "Red šuz" (Red shoes), na Adi ciganliji, uz bendove Ful haus (Fullhouse) i Profesori i to za 29 evra, a organizatori najavljuju muziku bez prekida, kao i neograničenu konzumaciju hrane sa švedskog stola i veliki izbor pića.

Spektakularan doček Nove godine za 45 evra najavijuju organizatori kluba "Teatro", gdje će goste zabavljati Alegro bend.

Na beogradskim rijekama za svačiji muzički ukus postoji ponešto tako da niko neće biti uskraćen za lud provod do zore. Za one koji odluče da 2012. dočekaju na nekom od gradskih splavova u ponudi je širok asortiman kao i raznoliki muzički program.

Trubbački orkestar u ponoć i pokloni, uglavnom za pripadnice ljepšeg pola, odličan muzički program, kao i besplatna konzumacija domaćih i stranih pića za 35 evra zagarantovana je na Blejvoču, a šampanjac u ponoć, uz zvuke Lava benda, za 49 evra, obećavaju organizatori splava Hua Hua.

Beogradski restorani tradicionalno nude proslavu uz srpske kulinarske specijalitete, a onima koji žele da Novu godinu proslave uz starogradsku muziku Skadarlija je odličan izbor.

U restoranu "Tri šešira" za 7.000 dinara dobićete večeru, kuvanu rakiju kao piće dobrododšlice, dok će piće tokom večeri plaćati ko koliko potroši.

U "Zlatnom bokalu" nude toplo i hladno predjelo, rolovanu teletinu i ražnjiće, kao i šampanjac u ponoć, a goste će zabavljati tamburaši. Cijena za novogodišnju noć je 7.500 dinara.

Nešto skuplje slavlje je u luksuznim salama hotela "Hajat" i "Kontinental”, gdje doček košta 100 i 120 evra.

Hotel „Hajat” je pripremio tematske večeri, pa će posjetioci moći da biraju između proslave u stilu "Raskošnih dvadesetih” koja košta 120 evra ili večeri "Skadarske ulice” za 105 evra, dok će gosti hotela "Kontinental" za 9.900 dinara uživati u bogatom švedskom stolu, neograničenim količinama pića i u muzici Koktel benda.

Za sve koji nemaju ili ne žele da odvoje novac za doček, a i više vile da su u većem društu, i ova Nova godina najljepše će početi na Trgu Republike. Na proslavi koju grad tradicionalno organizuje Beograđane će zabavljati grupe "Van Gog", "Galija", "Plavi orkestar" i pjevač Sergej Ćetković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije