Ex -Yu

Go utrčao u katedralu vičući: Seks u škole Časne sestre uzvratile: Sotono

Go utrčao u katedralu vičući: Seks u škole Časne sestre uzvratile: Sotono
Go utrčao u katedralu vičući: Seks u škole Časne sestre uzvratile: Sotono

ZAGREB - Potpuno go muškarac utrčao je u zagrebačku katedralu vičući "Seks u škole".

Za njim su trčali radnici obezbjeđenja i časne sestre, koje su dobro građenom, mladom muškarcu vikale "Sotono", a turistima da ga ne fotografišu.

Prizor kao iz filma se dogodio u zagrebačkoj Katedrali na Staru godinu. Bilo je oko 10.30, a u crkvi je bilo nešto vjernika, koji su se došli pomoliti u vrijeme dok se nije služila misa, i grupa turista.

"Mladić koji je utrčao imao je oko 25 godina, fizički je jak i ima kratku, tamnu kosu. Trebala mi je koja sekunda da shvatim da doista netko gol trči katedralom. Nekoliko minuta su zaštitari trčali za njim, a onda su ga uhvatili. No, otimao im se, pa im je pomogao policajac. Zamolili su ga da se smiri, a on je viknuo: 'Neću, zovi kardinala'. Časne su se ustrčale, vikale su turistima da ne snimaju trkača, da je on Sotona", kaže Nikola, koji se u katedrali zatekao slučajno.

Dva radnika obezbjeđenja i policajac nisu uspjeli da savladaju mladića, pa je došlo pojačanje.

Turiste je prizor veoma zainteresovao, a zanimalo ih je i šta je muškarac vikao.

"Cijelo je vrijeme vikao nešto poput: 'Za seks! Seks u škole', pa sam zaključio da je riječ o nekome tko se zalaže za uvođenje zdravstvenog odgoja. Odabrao je, doduše, pomalo neobičan način da izrazi potporu uvođenju programa, ali valjda svatko ima svoj način", kaže Nikola.

Iz Policijske uprave "zbog tehničkih okolnosti" nisu mogli da potvrde da li je protiv mladića podnesena prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira ili je upućen u psihijatrijsku bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije