Ex -Yu

Izbola momka nakon svađe oko jumbo pizze

Izbola momka nakon svađe oko jumbo pizze
Izbola momka nakon svađe oko jumbo pizze

RIJEKA - Zbog pokušaja ubistva nevjenčanog partnera Davora M. (32) kuhinjskim rebrastim nožem, riječko Županijsko državno odvjetništvo nakon sedam mjeseci podiglo je optužnicu protiv Zagrepčanke Marte M. (29). Optužena je da se te kobne septembarske večeri prošle godine posvađala oko jumbo pizze sa ocem svoga djeteta, a svemu je svjedočila i prijateljica.

Nakon svađe, njihova ionako turbulentna veza, prerasla je u, tvrdi tužiteljstvo, pokušaj ubistva jer je Marta zadala Davoru dvije ubodne rane u prsa i jednu u rame nanijevši mu teške povrede opasne po život, prenosi Jutarnji list.

Mjesta za ubod nije birala. Na pameti joj je bilo da spasi sebe. A umjesto iskrenosti pred policijom dok je Davoru na putu za bolnicu u helikopteru život visio o koncu, Marta i prijateljica su se poigrale s policijom - strah i panika su ih natjerale da upotrijebe maštu i da potvrde laž koju je pred ljekarima rekao Davor.

Ta obmana nije dugo trajala. Iako su se Marta i prijateljica (po)trudile očistiti tragove krvi, policija ih je posebnim metodama, poput onih u serijalu CSI, raskrinkala te su nakon dvodnevne istrage Marti stavljene lisice na ruke.

Kako je već Jutarnji list, ekipa je u apartman u vikend naselju Valdarke na otoku Lošinju došla provesti par dana. Kobne večeri naručili su jumbo pizzu za troje, no kad je hrana došla, Davor ju je presavio kao sendvič i krenuo ju jesti sam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije