Ex -Yu

Majka seksualno zlostavljala i iskorištavala sina starog 10 godina?

Majka seksualno zlostavljala i iskorištavala sina starog 10 godina?
Majka seksualno zlostavljala i iskorištavala sina starog 10 godina?

ZAGREB - Na jednom hrvatskom ostrvu uhapšena je majka osumnjičena da je seksualno zlostavljala i iskorištavala svog sina, starijeg nešto više od 10 godina.

Iako psihijatri i psiholozi znaju da i majke, a ne samo očevi, mogu biti seksualni zlostavljači, premda znatno rjeđe, u Hrvatskoj takvih slučajeva, koliko javnost zna, dosad nije bilo.

Policija je potvrdila da je žena u tridesetima uhapšena i krivično prijavljena zbog polne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina, za što joj prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina, javlja Večernji list.

Uz to može kazneno odgovarati i za rodoskvrnuće, za što joj prijeti još godinu dana zatvora. O detaljima monstruoznog čina majke nad sinom policija, razumljivo, nije htjela službeno govoriti, no potvrđeno je da je slučaj sablaznio i same policajce, ali i radnike nadležnog Centra za socijalni rad koji su cijeli slučaj i prijavili policiji. Njima su, pak, monstruoznost majke koja je seksualno zlostavljala svoje dijete navodno prijavili drugi članovi porodice, kojima se dijete požalilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije