Ex -Yu

Mišković dao izjavu o napadu na Beka

Mišković dao izjavu o napadu na Beka
Mišković dao izjavu o napadu na Beka

BEOGRAD - Vlasnik "Delte" Miroslav Miškovića dao je izjavu u policiji u Beogradu u svojstvu građanina, u okviru istrage o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, javio je "Blic".

Izvor blizak istrazi naveo je da je Mišković dao iskaz, nakon šest javnosti nepoznatih osoba i biznismena Stanka Subotića Caneta. 

Mišković je odgovarao na pitanja u vezi sa zajedničkim poslovima sa Milanom Bekom, što podrazumijeva i zajedničku kupovinu "C marketa". 

Njemu će, kao i Subotiću biti ponuđeno poligrafsko testiranje za koje je potreban njegov pristanak. Subotić je odbio poligraf. 

Miškoviću u ovom slučaju nije potreban advokat, jer je riječ o saslušanju u svojstvu građanina. 

Zdenko Tomanović, advokat Milana Beka, juče je naveo da Beko ne vodi svoju istragu o počiniocima i naručiocima i da je već tri puta iznosio svoja saznanja o događajima inspektorima MUP-a. 

Formalnu izjavu kao oštećeni Beko će dati čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi, s obzirom na obustavu rada advokata. 

Stanko Subotić Cane saopštio je juče da se uredno odazvao pozivu nadležnih da bi odgovorio na sva pitanja, jer "nema šta da skriva" i dodao da nema nikave veze sa pokušajem ubistva Beka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije